Автомобільний Дім Соллі Плюс Новини

Свіжі та актуальні новини від Автомобільний Дім Соллі Плюс.

  1. Новини
  2. Volkswagen - кращий автомобільний бренд 2018 року
30.07.2018
Новини від Фольксваген

Volkswagen - кращий автомобільний бренд 2018 року

Volkswagen втретє став лауреатом премії Plus X Award в сфері інновацій.

VW
  • Volkswagen втретє став лауреатом премії Plus X Award в сфері інновацій
  • Моделі Polo, T-Roc, Touareg, Atlas Tanoak і I. D. VIZZION визнані переможцями в категорії «Продукт року 2018»
  • Volkswagen названий кращою автомобільною маркою 2018 року

Команда Volkswagen під керівництвом шеф-дизайнера Клауса Бішоффа (Klaus Bischoff) отримала нагороду Plus X Award, як сама інноваційна марка. «Ми раді, що можемо запропонувати нашим клієнтам високі стандарти в усьому - від гармонійного дизайну і інтуїтивно зрозумілого управління до якості матеріалів і їх виконання. Третя нагорода в категорії "Найбільш інноваційна марка" стала ще одним підтвердженням прогресивності Volkswagen», - зазначив пан Бишофф в рамках церемонії нагородження.

Журі особливо виділили моделі Polo, T-Roc і Touareg, а також концепти Atlas Tanoak і I. D. VIZZION, присудивши їм звання «Кращий продукт» у відповідних категоріях. В цьому році автомобілі марки 26 раз отримали визнання журі, в зв'язку з чим Volkswagen став переможцем і названий «Кращою автомобільною маркою 2018» в категорії автовиробників.

«Протягом багатьох років Volkswagen об'єднує в собі неповторний дизайн і інноваційні технології. І в цьому році марка в черговий раз стала фаворитом премії Plus X Award з автомобілями різних сегментів і передовими концептами », - зазначив голова журі Франк Крайф (Frank Kreif).

Починаючи з 2004 року премія Plus X Award присуджується брендам за досягнення щодо якості та видатних характеристик продукції в області технологій, розвитку спорту та підвищення рівня життя. Учасники оцінюються незалежним міжнародним журі, до складу якого цього року увійшли експерти з 26 різних галузей економіки.

Звання «Найбільш інноваційна марка» - найвища нагорода премії Plus X Award. Журі присуджує її тим, чия продукція стала переможцем більшості номінацій, і претенденту, який отримав звання «Краща автомобільна марка».

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.