Автомобільний Дім Соллі Плюс Новини

Свіжі та актуальні новини від Автомобільний Дім Соллі Плюс.

  1. Новини
  2. Великі амбіції? Час зробити їх реальними - VW Amarok за максимально доступними цінами в Соллі Плюс
25.11.2019
Новини від Фольксваген

Великі амбіції? Час зробити їх реальними - VW Amarok за максимально доступними цінами в Соллі Плюс

Для подорожей/пікніку/лісу/поля/моря/шопінгу/бізнесу/... кращий міжнародний пікап за версією журі IPUA з 24 країн.Volkswagen Amarok.

Навряд чи ви зможете знайти інший автомобіль цього класу, в якому пропонуватиметься спеціально адаптована під типові умови експлуатації пікапів 8-ступінчаста автоматична коробка перемикання передач у поєднанні з системою постійного повного приводу.

«Коротка» перша передача повноцінно замінює понижаючий ряд трансмісії під час руху бездоріжжям та полегшує рушання під час буксирування тяжкого причепа. "Довга" восьма передача дає можливість мчати по трасі з мінімальними обертами двигуна, що знижує рівень шуму та витрату пального. В яких умовах ви би не рухалися, ключовим словом, яке визначає ваш стан, буде "комфорт". 

Повний привод 4MOTION

Унікальна комбінація 8-ст. коробки перемикання передач та постійного повного приводу 4MOTION із самоблоківним міжосьовим диференціалом Torsen забезпечує комфортне керування та вражаючі всюдихідні якості.

Для автомобілів з механічною коробкою перемикання передач доступне класичне рішення - повний привод 4MOTION, який підключається додатково.

Гарантія 4 роки на Amarok!

Термін дії розширеної* гарантії на Volkswagen Amarok становитиме 4-ри роки або 120 тис. км пробігу в залежності від того, що настане раніше. Перші два роки заводської гарантії діють без обмежень щодо пробігу в будь-якій країні. Гарантія в 3-й та 4-тий рік діє виключно на території України.

Андрій
Єлизаренко

Менеджер відділу продажів
Телефон: +38061 213 74 00
Мобільний телефон: +380 50 487 80 09
Факс:

Максим
Єгоров

Менеджер відділу продажів
Телефон: +38061 213 74 00
Мобільний телефон: +380 97 415 33 42
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.