Автомобільний Дім Соллі Плюс Новини

Свіжі та актуальні новини від Автомобільний Дім Соллі Плюс.

  1. Новини
  2. В Україні відбулася офіційна національна презентація кросовера Volkswagen T-Roс!
23.07.2019
Новини від Фольксваген

В Україні відбулася офіційна національна презентація кросовера Volkswagen T-Roс!

12 липня під час офіційної презентації моделі у Києві українська аудиторія познайомилася з унікальною новинкою від бренду Volkswagen — кросовером T-Roc.

«Модель пропонує оснащення тими опціями, які зазвичай зарезервовані для вищих сегментів або моделей преміум-класу. Наприклад, повністю цифрова панель приладів, адаптивна або спортивна підвіска, електропривід кришки багажника. TRoc — це новий рівень функціональності, комфорту та безпеки», — Марія Гарань, керівник бренду Volkswagen легкові автомобілі.

Новинка від бренду Volkswagen втілює у собі практичність SUV та енергійність міського хетчбека: інноваційний бензиновий двигун моделі 1,5 TSI EVO потужністю 150 к.с. та семиступінчаста автоматична коробка передач DSG — насолода спортивною динамікою у поєднанні з економічністю, які надають найсучасніші розумні технології впорскування та розподілення пального.

Новинка доступна у комплектаціях Life, Style та Sport. Для Style доступно 35 варіантів кольорів кузова.

Фактично, Volkswagen перший в Україні заявив про запуск еко-системи carLOG. Всі обрані автомобілі зі складу конфігуратора можуть бути збережені в єдиному кабінеті клієнта. Завдяки Digital Retail відбулось оновленя і в усіх автоцентрах Volkswagen України — створені Digital-лаунжі, оснащені професійними екранами. Кожен клієнт може отримати індивідуальний каталог, створений на планшеті всього за кілька кліків. Онлайн-інструменти доступні усім клієнтам навіть поза автосалоном, наприклад, вдома, кафе, тощо. Можливо оцінити інтер’єр автомобіля у режимі віртуальної реальності VR (вперше серед решти брендів в Україні).

Андрій
Єлизаренко

Менеджер відділу продажів
Телефон: +38 050 487 80 09
Мобільний телефон: +38 098 022 88 25
Факс:

Максим
Єгоров

Менеджер відділу продажів
Телефон: +38 097 415 33 42
Мобільний телефон:
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.