Автомобільний Дім Соллі Плюс Новини

Свіжі та актуальні новини від Автомобільний Дім Соллі Плюс.

  1. Новини
  2. У Києві відбувся Touareg Airport Experience
10.09.2019
Новини від Фольксваген

У Києві відбувся Touareg Airport Experience

Замість того, щоб закликати своїх клієнтів до шоурумів, ми запросили їх політати. Проте в цю суботу літали не літаки, а скоріше йшли на зліт нові Touareg в аеропорту Київ (Жуляни). Volkswagen скористався такою визначною можливістю поки аеропорт був доступний для проведення сторонніх заходів та запропонував своїм клієнтам відчути VIP-досвід, який відчувають на собі клієнти терміналу бізнес-авіації.

Вже на пероні клієнти бренду могли обрати бажаний тест-драйв та пройти до одного з 5 «гейтів», які представляли собою окремі ділянки для випробування, а саме:

Майданчик для симуляції оффроуд, де можна було порівняти між собою Touareg з пневматичною підвіскою і повнокерованим шасі із поворотною віссю, а також Touareg з таким самим технічним оснащенням, але доповнений системою активної протидії кренам;
Спринт довжиною в 402 м із можливістю порівняти 3.0 V6 TDI і TFSI, щоб пізнати різницю між високим крутним моментом в 600 Нм дизельного двигуна і пікову потужність в 340 к.с. його бензинового аналогу;

Відрізок для демонстрації роботи системи фронтального контролю і асистента руху у заторах;
Зону автоматичного паркування, яка дозволяла оцінити переваги системи допомоги водієві Park Assist, якій можна довірити перпендикулярне і паралельне паркування автомобіля. До речі, під кутом Touareg із цією системою також вміє паркуватися самостійно. Як і виїхати з паркомісця, але головне стежити за командами про включення потрібної передачі (D / R) на електронній панелі приладів Innovision Cockpit;

За результатами заходу нашими клієнтами було здійснено більше 530 тест-драйвів, в яких взяли участь понад 600 гостей! Виражаємо нашу вдячність вам за те, що провели з нами цей несамовитий день!

Перегляньте галерею Touareg Airport Experience на офіційному сайті Volkswagen UA:

https://cutt.ly/FwFNbxd

Андрій
Єлизаренко

Менеджер відділу продажів
Телефон: +38 050 487 80 09
Мобільний телефон: +38 098 022 88 25
Факс:

Максим
Єгоров

Менеджер відділу продажів
Телефон: +38 097 415 33 42
Мобільний телефон:
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.