Автомобільний Дім Соллі Плюс Новини

Свіжі та актуальні новини від Автомобільний Дім Соллі Плюс.

  1. Новини
  2. Система нічного бачення Touareg
16.05.2018
Іновації та технології

Система нічного бачення Touareg

Компанія Volkswagen розкрила подробиці про систему нічного бачення, яку першим отримав позашляховик Touareg нового покоління. Технологія дозволяє «бачити» вночі об'єкти на відстані до 130 метрів.

Система нічного бачення Touareg

Система під назвою Night Vision складається з тепловізора, встановленого в передній частині машини. Він може визначати інфрачервоне випромінювання живих істот - пішоходів, велосипедистів та великих тварин - на відстані мінімум 10 метрів від автомобіля. Крім цього, система здатна передбачати траєкторію руху людей.

У разі потрапляння або ймовірного попадання в заданий системою «коридор безпеки» на цифрову приладову панель виводиться візуальне попередження. За межами «коридору» об'єкти підсвічуються жовтим кольором, в разі небезпеки - червоним. Перемикання в режим тепловізора відбувається автоматично при виявленні об'єктів на швидкості понад 50 кілометрів на годину. Одночасно з цим система переводить в «бойовій» режим гальмівні механізми.

Додатково для системи нічного бачення можна замовити матричну світлодіодну головну оптику. При русі на швидкостях понад 60 кілометрів на годину вона нетривалий час підсвічує пішоходів в потенційно небезпечних зонах.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.