Автомобільний Дім Соллі Плюс Новини

Свіжі та актуальні новини від Автомобільний Дім Соллі Плюс.

  1. Новини
  2. Новий Tiguan Allspace вже доступний для замовлення в Україні
29.12.2017
Новини від Фольксваген

Новий Tiguan Allspace вже доступний для замовлення в Україні

Новинка базується на інноваційній модульній платформі MQB, яка гарантує йому зменшення ваги, розмаїття мультимедійних комплексів та багате оснащення у всіх комплектаціях. Він має на меті закріпити за собою званнянайуспішнішого німецького кросовера. Кожен рік понад 500 000 людей обирають цей універсальний автомобіль.

VW Allspace

Тепер Volkswagen винайшов щось більше: новий Tiguan Allspace - безкомпромісний варіант лідера продажів. Просторе сімейне авто з колісною базою, довшою за Tiguan на 109 мм, та кузовом збільшеним на 215 мм. Навіть задачі, для яких зазвичай підходять тільки трейлери, не є проблемою для Tiguan Allspace: складений другий ряд сидінь дозволяє збільшити довжину багажного відділення у автомобілі зі стандартною комплектацією до 1 921 мм, а об'єм - до 1 920 літрів.

Tiguan та новий Tiguan Allspace розроблялися одночасно. Відповідно, обидві моделі неухильно демонструють впевненість та доступні як у стандартному виконанні, так і з пакетом Offroad. Проте і в салоні йому є чим похизуватися, адже подовжена колісна база надає йому додаткового простору як у салоні, так і багажному відділенні.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.