Автомобільний Дім Соллі Плюс Новини

Свіжі та актуальні новини від Автомобільний Дім Соллі Плюс.

  1. Новини
  2. Чотирирічна гарантія: як безкоштовно ремонтувати своє авто
11.02.2019
Новини від Фольксваген

Чотирирічна гарантія: як безкоштовно ремонтувати своє авто

Мало хто знає, але ще з 2015 року ми надаємо кожному, хто купує новий комерційний автомобіль - розширену гарантію на 4 роки.

Розширена гарантія на комерційні автомобілі Volkswagen діє на всі моделі комерційних авто. Усім клієнтам надаємо гарантію 4 роки з моменту придбання автомобіля або 120 000 км (для нового Crafter - 250 000 км) пробігу в залежності від того, що настане раніше. До речі, перші два роки заводської гарантії діють без обмежень щодо пробігу в будь-якій країні. Відтак розширена гарантія (3-й та 4-ті роки) розповсюджується на автомобілі комерційної лінійки Volkswagen, придбані, починаючи з 01.01.2015 (включно). Пропозиція актуальна до моменту, поки автомобіль досягне зазначеного пробігу.
Сама ж гарантія в 3-й та 4-тий рік діє виключно на території України.

Такі умови гарантії стали можливими завдяки високій якості технічного обслуговування автомобілів, яке здійснює офіційний дилер.
Адже для нас важливо, аби клієнти отримували виключно найкращий сервіс.

Обрати свій новий автомобіль можна серед каталогу комерційних автомобілів. Тут є змога попередньо сконфігурувати бажану модель, підібрати тип двигуна, комплектацію, колір....

При виявленні заводського дефекту в період дії гарантії будь-які ремонтні роботи, необхідні для усунення цього дефекту, здійснюються безкоштовно тільки в офіційного дилера Соллі-Плюс.

УМОВИ ГАРАНТІЇ:
• Дія гарантії не поширюється на деталі, що вийшли з ладу внаслідок природного зносу або в результаті некоректної експлуатації або участі в спортивних змаганнях;
• Всі замінені по гарантії деталі переходять у власність Volkswagen. На запасні частини, що використовуються при гарантійному ремонті, надається гарантія, термін дії якої закінчується одночасно з терміном дії гарантії на автомобіль;
• Дія гарантії не поширюється на рекомендоване виконання технічного обслуговування автомобіля;
• Зміна власника автомобіля не впливає на дію гарантії.

 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.