Автомобільний Дім Соллі Плюс Новини

Свіжі та актуальні новини від Автомобільний Дім Соллі Плюс.

  1. Новини
  2. 100% новий. 100% Caddy
21.02.2020
Новини від Фольксваген

100% новий. 100% Caddy

Повністю оновлений: бренд Volkswagen Комерційні автомобілі представляє інноваційний Caddy 5.

Світова прем'єра - бренд Volkswagen Комерційні автомобілі святкує дебют найбільш «цифрового» 

Повністю оновлений: бренд Volkswagen Комерційні автомобілі представляє інноваційне 5-те покоління моделі Caddy, попередники якої були зроблені в кількості більше трьох млн екземплярів.

Високі технології: досконала конструкція нового Caddy зроблена на платформі MQB (модульна платформа з поперечним розташуванням двигуна).

Більше внутрішнього простору: інтер'єр нових моделей Caddy, Caddy Cargo і Caddy Maxi доведений до досконалості.
 

Ідеальний автомобіль для доставки вантажів: тепер у Caddy Maxi можна вмістити два європіддони, встановлених в поперек.

Екологічний дизельний двигун: завдяки технології подвійного уприскування Twindosing, що використовується у нових двигунах TDI, вдалося істотно знизити рівень викиду оксидів азоту.

Інтеграція: інноваційний кокпіт Innovision Cockpit перетворює Caddy в «смартфон на колесах» у своєму сегменті.

Безпека і комфорт: шість з 19 допоміжних систем для водія, встановлених на борту п'ятого покоління Caddy, є абсолютно новими.

Багатосторонній, функціональний і практичний.
Caddy - це майстер на всі руки, універсальний автомобіль, здатний стати як легким комерційним транспортом, так і просторним сімейним універсалом.
На сьогодні вже створено понад три мільйони автомобілів цієї моделі. Тепер бренд Volkswagen Комерційні автомобілі презентує повністю новий Caddy п'ятого покоління. Кожна дрібниця була продумана і сконструйована практично з чистого аркуша. Адже тепер цей бестселер базується на платформі MQB (модульна платформа з поперечним розташуванням двигуна). Це повністю змінює всю концепцію Caddy - платформа MQB дозволила інтегрувати у модельний ряд нові високі технології: інноваційні допоміжні системи для водія, шо підвищують безпеку і комфорт; мережеві інформаційно-розважальні та цифрові інфомедіа системи перетворюють Caddy в «смартфон на колесах»; а нова технологія подвійного уприскування Twindosing робить турбодизельні двигуни (TDI) екологічніше, ніж будь-коли. 

Преміальне світло
Бі-ксенонові фари з інтегрованим денним LED-світлом, протитуманки з головним світлом, асистент автоматичного включення ближнього світла та сходинки авто з LED-підсвіткою, і все-все-все інше, що зараз «must-have» для автомобіля преміум-класу.
«Нашою метою було зробити роботу і життя з новим Caddy простіше, практичніше, ніж будь-коли. При цьому ми керувалися девізом: Work - life - unlimited (Робота і життя без меж)», - так резюмує Томас Седран, голова правління марки Volkswagen Комерційні автомобілі, головні стратегічні цілі, які переслідувалися при розробці п'ятого покоління Caddy. Вихід нового Caddy на ринки почнеться вже у середині 2020 р.; спочатку він з'явиться на дорогах Німеччини, Австрії та Польщі. «Новий Caddy - це гігантський стрибок вперед завдяки значному збільшення внутрішнього простору, абсолютній досконалості у кожній дрібниці, впровадження останніх технологій і новому динамічному дизайну», - говорить глава марки Volkswagen Комерційні автомобілі Т. Седран. «Це дає йому можливість розширити частку ринку марки Volkswagen Комерційні автомобілі в сегменті міських фургонів і мінівенів - в так званому сегменті А - по всьому світу», - коментує Хайнц-Юрген Лев, член правління бренду Volkswagen Комерційні автомобілі, відповідальний за продажі і маркетинг.

Харизматичний дизайн і нові елементи екстер'єру

Візуально перехід на платформу MQB проявив себе в подовженій колісній базі і більш динамічних пропорціях нового Caddy. Ця технічна перевага дозволила дизайнерам реалізувати принципово нову конструкцію кузова - харизматичний, ніж будь-коли раніше. З точки зору технічного оснащення, екстер'єр нового Caddy, кількість сидінь в якому доходить до 7, відрізняється безліччю новинок: сюди відноситься пропонований як опція електричний доводчик зсувних дверей і підйомних задніх дверей, а також великий панорамний дах площею остеклення 1,4 м кв., що дозволяє пасажирам милуватися небом як з першого, так і з другого ряду. Настільки ж новими є легкосплавні колісні диски, діаметр яких тепер доходить до 18 дюймів, а також - у базі топ-версій - нові світлодіодні фари і ліхтарі заднього світла.

Андрій
Єлизаренко

Менеджер відділу продажів
Телефон: +38061 213 74 00
Мобільний телефон: +380 50 487 80 09
Факс:

Максим
Єгоров

Менеджер відділу продажів
Телефон: +38061 213 74 00
Мобільний телефон: +380 97 415 33 42
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.